Ποιά είναι η εταιρεία μας

Προσφορά

Να σας γνωρίσουμε την εταιρεία Ηλιάτορας…

Η εταιρεία Ηλιάτορας είναι μία εταιρεία οικονομικά υγιής και σύγχρονη που απαρτίζεται απο νέους ανθρώπους στην πλειοψηφία τους ηλεκτρονικούς τεχνικούς και ηλεκτρολόγους οι οποίοι έχουν εγκαταστήσει πολλαπλά συστήματα με ποικίλες απαιτήσεις σε ολόκληρο το φάσμα της ενέργειας και της εξοικονόμησης αυτής.

Η εμπειρία μας

Με την υπάρχουσα γνώση μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις που θα σας βοηθήσουν ώστε να έχετε την μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση. Βασιζόμενοι στη δική μας ολοκληρωμένη μελέτη, σχεδίαση και ανάπτυξη των συστημάτων και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της κατάστασής σας είμαστε σε θέση να σας δώσουμε το μεγάλο πλεονέκτημα της αυτοματοποίησης ακόμα και των πιο πολύπλοκων συστημάτων ενέργειας.

Επένδυση στην τεχνολογία

Κάθε χρόνο το 14% των κερδών της εταιρείας μας επενδύεται σε συνεχή αναζήτηση νέων τεχνολογιών και τεχνικών ανάπτυξης συστημάτων που βασίζεται στην εκπαίδευση και πιστοποίηση των στελεχών μας στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες

Πρόσφατα έργα

Δείτε τα πρόσφατα έργα μας σε ολόκληρη την Ελλάδα.  Από μικρά φωτοβολταϊκά πάρκα έως μεγάλα πολύπλοκα έργα και κοινοπραξίες

Ασφαλιστική Εταιρεία
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ

Οι Συνεργάτες μας

Οι συνεργαζόμενες μας εταιρείες είναι οι μεγαλύτερες στον χώρο και για αυτό είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για

την ποιότητα της κατασκευής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Εάν έχετε απορίες, στείλτε μας ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

  ΟΝΟΜΑ *

  ΕΠΩΝΥΜΟ *

  EMAIL *

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  ΘΕΜΑ

  ΜΗΝΥΜΑ